Bokryggpoesi #1

Vi begynner å nærme oss ett års dagen for Edge of a Word, og det har vært et veldig artig år. En utfordring utenom det vanlige, egentlig. I løpet av året har vi også begynt å følge en rekke bokbloggere. Bokbloggermiljøet i Norge er et flott samfunn, og det deles bøker, anmeldelser, anbefalinger og utfordringer på et høyt nivå.

En artig utfordring jeg oppdaget denne uken er bokryggpoesi. Så moro, tenkte jeg, og måtte selvfølgelig prøve. Trodde det skulle bli lett, jeg har jo klart å opparbeide meg en relativt ok boksamling, men utfordringen var tøffere enn jeg trodde.

Men som jeg har nevnt tidligere er jeg nokså sta og gir ikke opp så lett, så etter litt tenketid og en grundig gjennomgang av bokhylla kom jeg opp med dette bidraget:

Bokryggpoesi 1| edgeofaword

Vi ba aldri om vinger

Når himmelen faller ned

Barbeint, over havet

De få utvalgte

Tusen takk til Beathes bokhjerte som tipset om utfordringen, og til Pias kulturkrok som kjører en konkurranse denne uken. Håper jeg får bli med selv om det ikke er fredag i dag… Med bok og palett har også skrevet et fint bidrag.

Gleder meg til flere uker med bokryggpoesi fremover.

9 kommentarer om “Bokryggpoesi #1

  1. Tilbaketråkk: Fredagens bokryggpoesi #2 med en liten giveaway | Pias kulturkrok

  2. En veldig fin bokryggdebut dette,Julie Karoline! Dette er slett ikke alltid like enkelt å få til men det er kjekt med utfordringer! Jeg følger bloggen deres selv om jeg ikke alltid er like flink å kommentere, skal prøve å skjerpe meg litt. Tusen takk for link 🙂 Ha en fin lørdag 🙂

    Likt av 1 person

  3. Tilbaketråkk: Bokryggpoesi på ein fredag – Astri utan D

  4. Tilbaketråkk: Bokryggpoesi #2 | edgeofaword

  5. Tilbaketråkk: Bokryggpoesi #3 | edgeofaword

  6. Tilbaketråkk: Året som gikk, 2016 | edgeofaword

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s